Een geheime wapen voor frituuraanhuishuren.be

Voor dit organiseren met ons evenement ofwel feestje komt het nodige gluren. Denk onder andere juiste vermaak over uw klanten, een hapje en ons drankje vanwege uw gasten, enzovoorts. Een patatwagen huren kan een slimme keuze zijn, om de klanten aan het einde met een middag aangaande ons aangenaam hapje te mogen voorzien!

U dan ook kunt kiezen een pakket hetgeen u dan ook af kunt aankopen, een vaste verkoopprijs ieder vrouw. Dit is weet mogelijk van 40 personen de kant op te aankomen, indien u dan ook ons snackcar wilt huren. Van te voren mag er uiteraard een verkoopprijs afgesproken worden wegens de snackcar welke u wilt boeken.

Een frietkraam huren mag u dan ook zoveel kosten wanneer u zelf wenst. U dan ook kan vooraf ons verkoopprijs afspreken en een pakket afkopen. In het pakket uithangen een aantal via u dan ook gekozen kwaliteitsvolle snacks van verscheidene eersteklas leveranciers en de lekkere friet, welke beiden geraken gebakken in 100 % vegetaal frituurvet/olie. Hierdoor hebben we ons “Veilig Frituren” predikaat.

Ingeval u dan ook een offerte of een folder met meer informatie wilt aanvragen kunt u hiervoor het contact formulier gebruiken. Wij zullen zo spoedig mogelijk aanraking betreffende u dan ook opnemen.

Wegens de leukste Italiaanse ijscokarren en een leukste nostalgische authentieke ijskarren moet u dan ook voor MijnIJs zijn. Tevens beschikken over wij een allerlekkerste smaken vers ambachtelijk schepijs en is daar ons keuze uit verdere vervolgens 40 verschillende smaken.

Dit was altijd ons kinderdroom om een persoonlijk snackwagen te beschikken over, maar op jonge ouderdom word jouw ook niet echt serieus genomen. Je zag mezelf alang absoluut staan in zo’n snackwagen.

Dit begon als ons droom betreffende een 5 jarig meisje doch nu, veel jaar later kan zijn mijn fantasie realiteit en kan je jong en oud blij vervaardigen met mijn patatjes. Betreffende veel hulp en steun bestaan Romy’s frietmobiel, en daar ben je super trots op!”

Toplaag antislip coating (lichte ribbel zodat de vloer alsnog makkelijk te reinigen is en voldoet met de HACCP normen)

We bestaan gespecialiseerd in dit bakken van lekkere friet en snacks. We bieden ons zo assortiment aan menu’s. Wilt u dan ook zelf een menu samenstellen, is een geen probleem.

Laat uw gasten, medewerkers ofwel klandizie zalig plezier hebben met eén van onze menu’s. We wensen een lekkere puntzak friet en overheerlijke snacks / hamburgers. Zelf een menu samen stellen is geen probleem, belangstelling tot ons prijsopgave.

De gasten mogen zich onbeperkt tegoed verrichten met alle hete, kwaliteitsvolle snacks en overheerlijke friet in ons puntzak, die een frietkraam bevat.

Wegens elke beurs ofwel evenement, ons grandioze publiekstrekker en perfect marketinginstrument. Verse warme stroopwafels; iemand die kan een aantrekkelijke lucht nu negeren en wilt er meteen nauwelijks warme stroopwafel?

We komen betreffende eén over onze frietwagen op uw locatie. Een frietwagens hebben een nette look en gespecialiseerde frituurovens, zodat tevens omvangrijke partijen geen probleem bestaan!

U bezit een keuze uit een volledige catering over uw feestelijkheid/evenement. Een party vanaf 40 klik hier personen aankomen we al bij u langs betreffende de frietkot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *